BARN PORTRÄTT

Barn, det värdefullaste vi har! Låt bilder av dom få pryda ert hem eller varför inte göra bilderna till vykort som ni kan skicka till nära och kära. Vem blir inte glad av ett kort på posten? Ett julkort kanske?

 


Nu vill jag fota era barn åt er!

"När jag själv fick barn insåg jag att man vill fånga varje stund av dom. Mobilen fylldes med bilder men inga blev sådär jätte bra, inte några man valde att sätta upp i alla fall. Idag några år senare är jag tacksam över att jag valde att lägga pengar på en riktig fotografering, där någon annan fångade mina barn på bild och där jag själv fick bli förevigad med dom. Nu känner jag mig glad över att titta på tavlorna som pryder våra väggar!" 

Hur går det till när jag fotar barn?

När jag fotar barn ska det vara roligt! Vi gör det till en lek. Barnen ska känna glädje och uppleva det hela som något kul. Jag vill fånga ögonblick, bilder i stunden. Det betyder att barnen knappt ska förstå att kameran ens är där.  Visst kan det finnas önskemål om att det ska vara på speciella sätt och det eftersträvar vi såklart, men på ett lättsamt och roligt sätt. Vi avslutar fotostunden med att barnen får medalj för att de lekt så mycket med mig!