Välkommen!Du kanske är nyfiken på vem jag är?
Mitt namn är Sandra Arvidsson, jag är fotograf belägen i Lekeberg utanför Örebro.  Där bor jag tillsammans med mina två barn. 

2010 skaffade jag mig min första systemkamera, med syfte att fota min hundvalp. Jag insåg dock snabbt att jag gillade det nya intresset väldigt mycket och att jag var rätt duktig på det jag gjorde. Fota hundvalp blev att fota gravid, bröllop, nyfödd och barnporträtt. Sedan dess har jag fotograferat många barn, familjer och tillställningar.  
När jag själv fick barn för några år sedan så insåg jag hur viktigt och roligt det är med bilder på sina barn och sin familj. Det är ofta bara den ena föräldern som fotar eller så blir det halvdana mobilbilder som ligger kvar på mobilen. Jag vill lyfta hur viktigt och fint det är att ha bilder på hela sin familj, bilder som är tagna på ett professionellt sätt, där det vackra hos er framställs. 

Förutom mina färdigheter med kameran så är jag sedan några år tillbaka socionom och arbetar som skolkurator mot barn i lägre åldrar. Det bidrar till att jag integrerar och samspelar bra ihop med barn, vilket är till stor fördel för att få naturliga och avslappnade foton. 

Jag fotar helst utomhus året runt, under alla årstider. Att få med naturen och dess magi som varje årstid bidrar med ger en specifik känsla som jag söker i mina foton. Ni kanske har önskemål på egna platser som betyder något extra? Eller så visar jag er  de plaster jag gillar. Det behöver inte vara så avancerat, även det enkla är vackert!

Jag hoppas att det ni sett på min sida ska inspirera er till att ta steget och boka in en fotografering med mig. Tillsammans fångar vi ögonblicket! " Jag anser att alla individer och familjer är vackra. Att få fotografera ögonblick av människors liv med min kamera är något av det bästa jag vet! "

Sandra Arvidsson